La Sala Rusiñol obre les seves portes

La galeria santcugatenca ens avança les primeres exposicions de la temporada

La Sala Rusiñol obre de nou les seves portes l'1 de setembre, inaugurant d'aquesta manera la temporada 2011-2012. Després de l'èxit assolit durant la passada temporada, en la que la galeria celebrava els seus vint-i-cinc anys, la sala prepara la temporada amb “artistes de nivell i habituals de la nostra sala”, apunta el seu director, Ignasi Cabanas.

L'inici de temporada serà una continuació renovada de com va tancar les portes al mes de juliol. A partir de l'1 de setembre es podrà tornar a veure l'exposició 50 dotzes, amb la que la galeria commemorava el seu aniversari. La novetat: els artistes són els mateixos, però han hagut de canviar algunes obres, ja que moltes d'elles ja s'han venut.

A partir del dia 23 de setembre, comencen les novetats, amb l'exposició de Brugalla, que torna a exposar a la Sala amb una exposició que trenca amb l'obra a la que té acostumat al visitant de la Sala Rusiñol.

El dia 14 d'octubre inauguraran l'exposició de J. Isern, artista habitual de la sala, amb paisatges d'Olot. I a partir del 4 de novembre començarà la darrera exposició de l'any. En aquest cas, s'exposarà l'obra de Montserrat Masdeu, també amb un canvi d'estil, passant als petits formats, i es presentarà el tercer catàleg de l'artista.

Per any nou...

De cara a Nadal, la Sala Rusiñol està preparant una exposició “especial, però ens reservem el dret a que sigui una sorpresa”, apunta Cabanas. Pel que fa a l'any nou, la Sala està preparant quines exposicions s'hi podran veure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem