La santcugatenca Arantza Diez, publica el llibre 'Lesbos, a cor obert'

El llibre es presentava oficialment a Sant Cugat el 29 de novembre

La periodista santcugatenca, Arantza Diez, acaba de publicar el seu llibre titulat Lesbos, a cor obert amb pròleg d'Oscar Camps. És un llibre que dóna veu als herois anònims que cada dia salven vides al mar Mediterrani.

L'any passat, la santcugatenca va viatjar a l'illa de Lesbos per rodar el documental To Kyma. Rescat al mar Egeu i en aquella illa grega va compartir el dia a dia amb l'equip de socorristes catalans de Proactiva Open Arms, liderats per Oscar Camps.

Admirant la seva tasca i la de centenars de voluntaris anònims arreu del mar Mediterrani va sorgir aquest llibre, una narració sobre allò que ens fa humans, però també una acusació de la passivitat de les institucions europees davant un drama que sembla no tenir fi.

Diez és periodista freelance i ha treballat a diversos mitjans de comunicació, entre els quals TV3, on va estar cinc anys com a reportera als Serveis Informatius. Ha codirigit i guionitzat documentals com l'últim, To Kyma. Rescat al mar Egeu, que va tenir un gran èxit d'audiència retratant la realitat de Lesbos amb els socorristes de Proactiva Open Arms com a fil conductor.

Portada del llibre

Més informació
 
Comentaris

Destaquem