La santcugatenca Tatiana Blanqué comissaria l'exposició 'Consciències naturals'

La santcugatenca també exposa en la mostra que es podrà veure del 5 al 28 d'agost a Serres de Pals, a Girona

L'artista santcugatenca Tatiana Blanqué exposa i és la comissària de l'exposició "Consciències naturals" que es podrà veure en el marc del White Summer durant el mes d'agost a Mas Gelabert, al costat de Pals. Una mostra en què conflueixen diferents disciplines artístiques, com la fotografia, la pintura, el dibuix, l'escultura i la instal·lació, per "intentar mostrar com cadascú de nosaltres pren consciència de la natura", explica Blanqué.

"Consciències naturals" és el fil conductor que ha proposat la santcugatenca, impulsora de la iniciativa. "Després de visitar el festival durant la passada edició, vaig veure que no estaven representades les arts visuals, i vaig decidir presentar una proposta que va quallar", apunta la santcugatenca. "130.000 persones visiten el festival, i havien de ser-hi presents. S'han de crear sinergies", argumenta.

La mostra la configuren deu artistes, nou d'ells de l'Empordà, i la santcugatenca Tatiana Blanqué. "Són molts els que han quedat fora, però hem mirat que fos una mostra representativa", explica. D'aquesta manera, es podran veure obres de Fiona Morrison, Pilar Farrés, Manu vb Tintoré, Xavier Escribà, Manel Galià, Guillermo Basagoiti, J.L. Pascual, Dani García Sarabia, Luis Krauel i Tatiana Blanqué.

L'exposició s'inaugurarà el 5 d'agost, a les 21 hores, amb la participació de La Fura dels Baus, i es podrà visitar mentre duri el festival, el 27 d'agost. A més, l'objectiu és fer que la mostra esdevingui itinerant. De fet, la comissaria assenyala que ja s'està gestionant amb diferents espais d'arreu de l'estat, així com de l'estranger.

 
Comentaris

Destaquem