La soprano santcugatenca Laura Brasó, premiada pel Teatre de La Maestranza

La santcugatenca també guanyava fa poc el 15è Concurs Internacional de Música de les Corts

La soprano santcugatenca Laura Brasó ha estat guardonada pel Teatre de la Maestranza de Sevilla amb el premi especial per participar, en un futur, en la programació d'aquesta sala. Un reconeixement que s'ha fet en el marc del VI Concurs Internacional de Cant Òpera de Tenerife, celebrat entre el 30 de juny i el 3 de juliol a l'Auditori de Tenerife.

Laura Brasó, nascuda a Sant Cugat el 1996, és alumna de 4t curs de cant del Centre Superior de Música del Liceu. El seu debut professional va ser amb l'òpera Carmen, de Bizet, al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, on va interpretar el paper de Frasquita.

Entre altres reconeixements, la soprano santcugatenca guanyava el 15è Concurs Internacional de Música de les Corts (CIM) el passat 25 de maig. D'aquesta manera, obtenia el primer premi, dotat amb 3.000 euros i un concert al centre cívic Josep M. Tries i Peitx dins del cicle "Clàssica a les Corts", aconseguint també dos dels premis especials, una classe magistral i la seva presentació en la fase de selecció del concurs Primer Palau en l'edició del 2020.

 
Comentaris

Destaquem