La XV edició de les Lectures a la Fresca estarà dedicada a Margarida Xirgu

La cita estiuenca tindrà lloc del 4 al 18 de juliol, cada dijous, a diferents places de Sant Cugat

El mes de juliol és sinònim de Lectures a la Fresca a Sant Cugat del Vallès. Amics de Pedra i Sang organitza enguany la quinzena edició de l'activitat, enguany dedicada a l'actriu, directora i pedagoga Margarida Xirgu (1888-1969), amb motiu de l'Any Margarida Xirgú en el cinquantè aniversari de la seva mort.

Una edició que és també un homenatge al poeta i dramaturg Federico García Lorca, a qui la trajectòria vital i professional de Xirgu va estar estretament lligada.

Com és habitual, les lectures seran cada dijous, a partir del 4 de juliol i durant tres setmanes, a diferents places de la ciutat.

Obrirà el cicle la proposta "La Xirgu a la fresca (Mosaic de la vida de Margarida Xirgu i Subirà)", d'Ignasi Roda, qui també dirigeix el muntatge. Serà el 4 de juliol, a les 22 hores, a la plaça de l'Om.

El dia 11, a la mateixa hora, però a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot, la proposta serà "Fes de Federico per a mi", de Sam Boardman-Jacobs, sota la direcció de Dolors Vilarasau.

Tancarà la quinzena edició "La Casa de Bernarda Alba", de Federico García Lorca, el 18 de juliol a les 22 hores, a la plaça d'en Coll, sota la direcció de Dolors Vilarasau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem