Les Lectures a la Fresca d'enguany seran encapsulades

Els dijous de juliol, els organitzadors de la 16a edició de Lectures a la Fresca acostaran les peces dramatitzades de manera virtual, davant la impossibilitat de fer-ho amb públic per la COVID-19

La 16a edició de Lectures a la resca se celebrarà enguany en un format diferent a causa de la pandèmia de la COVID-19, davant la impossibilitat de poder realitzar l'espectacle a l'aire lliure i amb públic. És per això, que els organitzadors d'aquestes Lectures a la Fresca portaran les lectures dramatitzades a les cases santcugatenques amb "càpsules virtuals".

Amb això, Dolors Vilarasau, directora dels Amics de Pedra i Sang, organitzadors del cicle cultural, explica que a ells els hagués agradat poder fer-ho amb un altre format: "El teatre viu dels actors i el públic i és per això que a nosaltres ens hagués agradat poder fer-ho en algun espai semi a l'aire lliure. No obstant això, respectem la decisió de l'Ajuntament".

A més, Vilarasau, tot i no revelar les 3 interpretacions d'aquest any, posa èmfasis a promoure els agents culturals de Sant Cugat: "A causa de la precarietat en la qual viuen els artistes en general, i sumat a l'actual crisi sanitària, en aquesta edició volem que els intèrprets, autors i tots els implicats siguin persones de Sant Cugat o vinculades amb el municipi".

Amb tot, Dolors Vilarasau aprofita per fer una reflexió davant la nova normalitat que ens espera: "Crem que hem d'aprofitar els canvis que estan venint per trobar noves maneres d'acostar la cultura a la gent i quina millor manera, que pregunta als actors implicats quines necessitats tenen o que troben a faltar".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem