Les caramelles s'acomiaden "fins a l'any que ve"

La cantada de la Societat Coral La Lira ha tancat la celebració de la Pasqua a Sant Cugat

La Societat Coral La Lira i la Societat Coral La Unió Santcugatenca han estat, un any més, els protagonistes de la celebració de la Pasqua més popular a Sant Cugat. I és que, durant diumenge al matí, i tot el dilluns de Pasqua, han recorregut els carrers de Sant Cugat omplint-los de música.

Com cada any, la tradició s'ha reviscut amb les cantades de caramelles que s’han entonat en llocs tan emblemàtics com la llotgeta del Monestir, la plaça d’Octavià, o la plaça de Barcelona, aplegant nombrosos santcugatencs que no han tornat a reviure la tradició.

Cançons com Mare vull ser pescador, o La Pepa, amb els cantaires de La Unió, o A la Lira i Girona m’enamora, amb La Lira, han recordat que, amb el bon temps, la Pasqua ja ha arribat a Sant Cugat.

I ara, fins a l'any que ve

Cantant davant el Monument a La Lira s'han acomiadat fins la pròxima Pasqua. FOTO: Cinta Caballé

Aquest dilluns, 6 d’abril, els cantaires de la Societat Coral La Lira han estat els encarregats de posar punt i final a la cantada d'enguany.

Ho han fet oferint les seves cançons als santcugatencs al centre, i posant punt i final a la festa cantant davant del Monument a la Lira a la plaça d'Octavià.

La propera cita: el 19 d'abril

Nova cita, el 19 d'abril, amb l'Aplec Caramellaire. FOTO: Cinta Caballé

La Societat Coral La Lira ha emplaçat els santcugatencs a assistir, el diumenge, 19 d'abril, al primer Aplec Caramellaire de Sant Cugat que organitza l'entitat.

Una trobada amb altres colles i cors de Caramelles de Catalunya per donar a conèixer les diferents maneres de celebrar la Pasqua contant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem