Les caramelles tornen a posar la música a la Pasqua

Els carrers de Sant Cugat s’han omplert de càntics tradicionals el diumenge al matí

La Societat Coral La Lira i la Societat Coral La Unió Santcugatenca han tornat a sortir als carrers de Sant Cugat aquest diumenge de Pasqua, 5 d’abril, per omplir els carrers i places de la ciutat de música.

Com marca la tradició, les caramelles s’han entonat en llocs tan emblemàtics com la llotgeta del Monestir, la plaça d’Octavià, o la plaça de Barcelona, aplegant nombrosos santcugatencs que no han tornat a reviure la tradició.

Cançons com Mare vull ser pescador, o La Pepa, amb els cantaires de La Unió, o A la Lira i Girona m’enamora, amb La Lira, han recordat que, amb el bon temps, la Pasqua ja ha arribat a Sant Cugat.

Dilluns, més

La Societat Coral La Unió Santcugatenca cantant caramelles FOTO: C. Caballé

Aquest dilluns, 6 d’abril, els cantaires d’ambdós cors tornaran a sortir al carrera al matí per seguir cantant caramelles.

D’aquesta manera, La Societat Coral La Unió Santcugatenca començarà el seu recorregut a les 10 hores al carrer de Sant Tomàs, seguint per carrer d’Orient, Santiago Rusiñol i Santa Maria fina arribar a la plaça del Doctor Galtés a les 12 hores.

El recorregut continuarà fent parada a les oficines del TOT Sant Cugat (12.15 hores), seguint a la plaça de Sant Antoni, carrer de Valldoreix, plaça de Lluís Millet, i acabant al carrer de Villà a les 14 hores.

I tot el dia...

La Lira tancarà la seva actuació al Monument a La Lira. FOTO: C.Caballé

Pel que fa a la Societat Coral La Lira, cantaran caramelles durant tota la jornada. L’itinerari del matí començarà a la plaça de Barcelona a les 10 hores, i seguirà pel carrer de Xerric, Santa Maria, rambla del Celler, Santiago Rusiñol i carrer Major.

A les 11.45 hores cantaran a la plaça d’Octavià, i tancaran el matí a les 12.30 hores a la plaça de Barcelona.

Ja a la tarda, començaran el recorregut a les 17.40 hores a la plaça de Lluís Millet, seguint per carrer de Valldoreix fins a Doctor Galtés. Des d’allà aniran a la plaça dels Quatre Cantons, i a les 19 hores arribaran a la plaça d’Octavià.

L’actuació finalitzarà al Monument a La Lira, de la plaça d’Octavià, a les 19.20 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem