Les entitats locals de teatre s'uneixen per celebrar el Dia Mundial del Teatre

L'acte central de la celebració ha estat la Festa del Teatre

Sant Cugat ha celebrat, durant aquest cap de setmana de l'1, 2 i 3 d'abril, el Dia Mundial del Teatre amb diversos actes arreu del municipi.

L'acte central de la cita ha tingut lloc aquest dissabte, 2 d'abril, al Celler Modernista. La Festa del Teatre començava a les 17.30h i s'ha allargat dins les 20.30h, en una jornada organitzada per la Taula d'Arts Escèniques i en la qual han participat fins a un total de 10 entitats.

Així doncs, l'Associació d'Amants del Teatre, el Grup Tetre Espiral, El Teatre Musical d'Aula de So, els Tallers Sílvia Servan, Magma 2011-La Serreta, D'Xoc Teatre, Les Xandrines, Fila Zero, Mira-sol Teatre i Amics de Pedra i Sang han representat diversos espectacles de microteatre i micromusical.

El Celler Modernista s'ha fet petit per la gran afluència de públic. Tal com ha destacat Josep Sala, Coordinador de la Taula d'Arts Escèniques de Sant Cugat, "si ho comparem amb l'any passat, hi ha notablement més assistència". 

Pel que fa a la celebració de la jornada, Sala ha volgut recordar que "aquesta jornada és simplement una celebració del Dia Mundial del Teatre i està bé que la gent vingui si li ve de gust. Es tracta de difondre el Teatre, si és que hi ha necessitat de fer-ho. És una manera de recordar que existem".

Per altra banda, el Coordinador de la Taula d'Arts Escèniques ha remarcat que al municipi "tradicionalment hi ha força moviment pel que fa a les arts escèniques, i aquesta és la demostració. Podem estar satisfets".

Petits i grans han celebrat la Festa del Teatre FOTO: Localpres
 
Comentaris

Destaquem