Les estrenes dels cinemes santcugatencs

Les següents estrenes són les que podreu anar a veure aquesta setmana a Cinesa i a Yelmo

El último lobo
Director:
Jean-Jacques Annaud
Amb: Shawn Dou, Shaofeng Feng

1969. Chen Zhen, un jove estudiant de Beijing, és enviat a Mongòlia Interior per educar una tribu de pastors nòmades. Vivint en una vila rural, l'estudiant haurà d'adaptar-se a una vida hostil i vertiginosa envoltat d'una de les criatures més temudes i reverenciades de la terra: el llop.

Seduït per la relació gairebé mística entre aquestes criatures i els pastors, captura un llobató per domesticar-lo. L'emotiva relació entre Chen i el seu nou amic es veu amenaçada quan un representant regional de l'autoritat central decideix eliminar com sigui tots els llops de la regió.

Felices 140
Directora:
Gracia Querejeta
Amb: Maribel Verdú, Antonio de la Torre, Eduard Fernández

Elia compleix 40 anys i el seu aniversari li serveix de pretext per reunir en una casa rural de luxe uns pocs amics i familiars. Hi ha alguna cosa que ha de comunicar-los: és l'única guanyadora del pot que l'Euromillón sortejava aquesta setmana. A partir de l'instant en què els convidats són conscients que Elia és l'afortunada a qui li han caigut del cel 140 milions d'euros, l'ambient comença a enrarir-se i el que al principi semblen alegries compartides es tornaran a poc a poc en cobejoses argúcies per aconseguir quedar-se amb els diners d'Elia.

La dama de oro
Director:
Simon Curtis
Amb: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Katie Holmes

Narra l'apassionant història real d'una dona que lluita per recuperar el que és seu i rescabalar la seva família. Després de fugir de Viena seixanta anys enrere durant la Segona Guerra Mundial, una dona jueva anomenada Maria Altmann emprèn un viatge per reclamar les possessions que els nazis van confiscar a la seva família, entre elles la cèlebre obra de Gustav Klimt Retrat d'Adele Bloch-Bauer I. El jove advocat Randy Schoenberg recorrerà al seu valor per suplir la seva falta d'experiència a acompanyar-la en aquesta lluita que els portarà fins al cor del govern austríac i la Cort Suprema d'Estats Units. Pel camí, Maria haurà d'enfrontar-se a les terribles veritats del seu passat.

Mortdecai
Director:
David Koepp
Amb: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor

Mentre sorteja uns russos cabrejats, el MI5 britànic, la seva esposa de cames impossibles i un terrorista internacional, l'elegant marxant d'art i brètol a temps parcial, Charlie Mortdecai, haurà de creuar el globus armat únicament amb la seva elegància i el seu encant especial en una carrera per recuperar una pintura robada que, segons es rumoreja, conté el codi de compte perdut d'un banc ple d'or nazi.

 
Comentaris

Destaquem