Les estrenes dels cinemes santcugatencs

Les següents estrenes són les que podreu anar a veure aquesta setmana a Cinesa i a Yelmo

Home

Director: Tim Johnson

Quan Oh, un adorable inadaptat procedent d'un altre planeta, aterra a la Terra i es troba fugint de la seva espècie, entaula una improbable amistat amb una noia aventurera anomenada Tip, que està capficada en una recerca exclusivament seva. A través d'una sèrie de còmiques aventures amb Tip, Oh arriba a entendre que ser diferent i cometre errades forma part de l'ésser humà i junts descobreixen el veritable significat de la paraula llar.

Obsesión

Director: Rob Cohen

Amb: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Ian Nelson

Claire Peterson és una professora de literatura en un institut que intenta refer la seva vida després de separar-se de Garrett, amb qui va estar casada 18 anys abans de descobrir que l'enganyava. El fill adolescent d'ambdós, Kevin, ha de fer front als abusos d'alguns dels seus companys d'institut, i Claire veu la llum al final del túnel quan el carismàtic Noah, de 19 anys, es trasllada a la casa del costat per cuidar del seu oncle malalt, després de la tràgica mort dels seus pares.

Pride

Director: Mathew Warchus

Amb: Imelda Staunton, Bill Nighy, Dominic West

Estiu del 1984. Margaret Thatcher governa i el Sindicat Nacional de Miners (NUM) ha convocat una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels miners. Però hi ha un petit problema: el sindicat no accepta els diners. Els activistes no es desanimen. Decideixen saltar-se al sindicat i anar directament als miners. Escullen un petit poble de Gal·les, on van en un minibús. Així comença l'extraordinària història de dues comunitats totalment diferents que s'uneixen per una causa comuna. Basada en fets reals.

El año más violento

Director: J.C. Chandor

Amb: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Albert Brooks

Es tracta d'un thriller dramàtic que es desenvolupa a la ciutat de Nova York durant l'hivern del 1981, estadísticament un dels anys més brutals en la història de la ciutat.

La història se centra en Abel Morales, un ambiciós immigrant i la seva família, encapçalada per la seva maquiavèl·lica esposa Anna, mentre intenten expandir el seu negoci de calefactors i aprofitar les oportunitats que els atorga no només l'intens fred, sinó també l'onada de violència, decadència i corrupció de la ciutat... i que podria també destruir-los a ells.

Consulta més actualitat cinematogràfica al canal TOT Cinema.

 
Comentaris

Destaquem