Les Naus de l'Art de Can Trabal obren portes el cap de setmana

Els visitants podran descobrir l'espai, així com conèixer la tasca dels diferents artistes que s'hi allotgen

Les Naus de l'Art de Can Trabal, a La Floresta, celebren aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig, una nova edició de jornades de portes obertes. D'aquesta manera, els artistes obren els seus tallers a tots aquells que vulguin descobrir quina feina s'hi fa a les Naus de l'Art, i com treballen els diferents artistes.

L'horari de les portes obertes és, ambdós dies, de 10 hores a 20 hores, i l'entrada és lliure. Durant les dues jornades hi haurà exposicions, música en viu, activitats per als més petits i foodtrucks. Les Naus de l'Art estan ubicades al camí de la Serreta, 147, a Can Trabal (La Floresta).

Els Tallers

Cartell de les Jornades, obra de Mariona Berenguer

Les Naus de l'Art són un col·lectiu d'artesans i artistes que treballen en un conjunt de 12 tallers al parc de Collserola. Des del 2005 obren el seu espai al públic en general. Cada taller té un aire individual, i actualment es poden veure creacions de pintura, escultura, roba, vidre i fusta.

Els dies de les Portes Obertes són una oportunitat per conèixer aquest lloc i passar una estona amb la companyia d'artistes que mostren les seves obres actuals i n'expliquen els seus processos de treball.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem