Les propostes locals centren la programació de cultura de proximitat

Més de 60 propostes per a la dotzena temporada 'Viu la cultura de prop' a la Xarxa de Centres Culturals Polivalents

Entre els mesos de febrer a juny de 2015, els centres de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) acullen una seixantena de propostes culturals en el marc del programa Viu la cultura de prop, que enguany arriba a la dotzena temporada.

Més de la meitat de les propostes d’aquesta temporada, emmarcades en els àmbits de la música, el teatre, la dansa i els espectacles familiars, entre d'altres, són presentades per agents locals santcugatencs.

Les principals novetats són la incorporació del Centre d'Art Maristany als equipaments de la Xarxa, així com dos nous cicles al bar Mut de Torreblanca o les propostes de Lindy Hop a Can Quitèria.

Cicles al Mut
Amb la nova programació arriben dos cicles específics que se celebraran al MUT, el bar del Casal TorreBlanca. En primer lloc, un cicle de música local que tindrà lloc tots els dijous a les 20.30 hores amb entrada gratuïta i amb la col·laboració de JazzenViu.

El segon cicle estarà protagonitzat pel teatre de molt petit format que tindrà lloc els diumenges a les 18.30 hores amb entrada gratuïta i la col·laboració dels Tallers de Sílvia Servan.

Nou equipament
La Xarxa de Centres Culturals Polivalents incorpora aquesta temporada el Centre d'Art Maristany, on s'hi podran veure tres exposicions. Dues d’elles dins el marc de l’Any Pere Formiguera. La primera està prevista per al 4 de març.

També s'ha obert una nova sala d’exposicions al Casal de Mira-sol on s’hi establirà una programació estable.

Lindy Hop
La darrera novetat de la programació són les ballades de Lindy Hop a la Fresca amb el nom de Vermut & swing. Una activitat que se celebrarà a la plaça de Can Quitèria un diumenge de cada mes de 12 a 14 hores.

La programació
La programació de la XCCP vol ser una plataforma per als diferents agents culturals santcugatencs. Tot plegat, oferint propostes culturals de qualitat a uns preus assequibles, amb varietat de propostes, prevalent el petit format.

Durant la darrera temporada, d'octubre de 2014 a gener de 2015, un total de 3.500 espectadors van gaudir de les propostes de la xarxa.

La presentació de la programació serà el dilluns, 9 de febrer, a les 13 hores, al Bar MUT del Casal TorreBlanca.

 
Comentaris

Destaquem