Liam Neeson, a Sant Cugat pel rodatge d'una pel·lícula

La Floresta, plató de cinema per una pel·lícula de Liam Neeson

Liam Neeson és a Sant Cugat. L'estrella de Hollywood està rodant una pel·lícula i La Floresta és un dels llocs escollits per ambientar-la, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat. Desenes de camions i caravanes han ocupat l'aparcament de l'Escola La Floresta aquest divendres i s'estan gravant escenes pels voltants. Hi ha algunes famílies que fins i tot s'han pogut fotografiar amb Neeson. Està previst que el rodatge segueixi els dies 22 i 30 de novembre i 1 i 2 de desembre. El director del film, Neil Jordan, també és a Sant Cugat.

La pel·lícula que estan rodant és sobre Philip Marlowe, un detectiu privat fictici, creat per l'escriptor Raymond Chandler en les seves novel·les negres. Espanya és un dels principals països on s'està gravant i Sant Cugat és una de les localitzacions escollides. L'estètica de La Floresta, amb espais com les escales Tarruell, ha convençut els productors per escollir el barri, ja que la pel·lícula s'ambiena a Los Ángeles del 1939. Principalment les escenes es rodaran en espais interiors.

IMG 20211105 WA0013

La caravana on descansa Liam Neeson, a l'escola la Floresta FOTO: Bernat Millet

Quan va rebre la petició, l'Ajuntament va oferir l'aparcament de l'Escola de La Floresta per muntar tota la infraestructura. A més, la productora oferirà una activitat didàctica a alguns dels alumnes del centre. D'altra banda, algunes famílies han decidit anar en bici al centre aquest divendres per evitar aglomeracions a l'entrada i han organitzat un bicibús.

Liam Neeson va estar nominat als Òscar pel seu paper a La llista de Schindler d'Steven Spielberg i té una llarga trajectòria en pel·lícules de cinema i televisió. També ha rebut nominacions als BAFTA i Globus d'Or.

IMG 20211105 WA0017

La infraestuctura per la pel·lícula, a l'aparcament de La Floresta FOTO: Bernat Millet

IMG 20211105 WA0018

Més infraestructura per la pel·lícula, prop de la plaça del Centre FOTO: Bernat Millet

 

liam neeson

Liam Neeson

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem