Oberta la convocatòria pels Jocs Florals de la Gent Gran

La participació del concurs s'estén a totes les persones que viuen a Catalunya i que pertanyen al col·lectiu de la gent gran i es pot participar fins el 29 de març

Aquest any, en motiu de la celebració dels quarantens Jocs Florals de la Gent Gran, convocat des de la Llar d'Avis de Sant Cugat i el Casal d'Avis Sant Cugat, amplia la participació a totes les persones que viuen a Catalunya. Fins al 29 de març es pot participar per correu electrònic a cascugat@hotmail.com o llaravissantcugat@gmail.com.

Així, totes les persones del col·lectiu de la gent gran que hi visqui a Catalunya podran intentar optar a algun dels 4 premis, que s'entregaran el 22 d'abril a les cinc de la tarda. Les obres literàries han de ser inèdites i no publicades, ni presentades a altres certàmens. Cada autor podrà presentar 3 cabells com a màxim, però, no s'admetrà més d'una obra per cada categoria. Les categories són: Flor natural, Viola, Englantina i Narrativa de tema lliure. Consulteu les bases.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem