Lluís Calvo, Premi Carles Riba de Poesia

El poeta santcugatenc ha rebut el reconeixement per l'obra 'L'espai profund'

El poeta santcugatenc Lluís Calvo ha estat reconegut amb el 61è Premi Carles Riba de poesia per 'L'espai profund' durant la celebració de la 69a Nit de Santa Llúcia, organitzada per Òmnium Cultural i que enguany s'ha celebrat al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet la nit de divendres, 13 de desembre.

 

Calvo explicava a l'ACN, amb l'obra buscava "el poema concís amb imatges molt potents amb finals que han de deixar sense respiració". Com a temes, desgranava, hi ha llibertat, l'amor, el pas del temps, la trinitat entre el somni, la divinitat i la terra, així com la espiritualitat.

La col·lecció 'Els Llibres de l'Óssa menor', d'Edicions Proa publicarà el llibre al febrer del 2020.

Durant el mateix acte, l'escriptor David Nel·lo guanyava el 60è Premi Sant Jordi, amb la novel·la 'Les amistats traïdes'; Carlota Gurt s'emportava el 22è Mercè Rodoreda de contes i narracions per 'Cavalcarem tota la nit'; Lluís Prats, el 57è Premi Josep M. Folch i Torres de novel·les per a nois i noies per 'Estimat monstre' i Toni Mata, el 46è Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil per 'Nascuts per ser Breus'.

 
Comentaris

Destaquem