Mamut i Benvolguda, els llibres més venuts a Sant Cugat

La Vall de la Llum també ha tingut molt d'èxit entre les paradetes

A Sant Cugat, Mamut i La Vall de la Llum han estat els llibres més venuts en àmbit general, i Benvolguda ha estat el llibre santcugatenc més demanat. Enguany, les llibreries han pogut tornar a posar parada a les places per Sant Jordi.

La llibreria Paideia destacava al migdia Roma soy yo, de Santiago Posteguillo, La Vall de la Llum, de Toni Cruanyes i Benvolguda de la santcugatenca Empar Moliner.

Al Celler de Llibres, amb un públic més aficionat a la novel·la negra, s'exhaurien El Libro Negro de las Horas, d'Eva García Saenz d'Urturi, Mai, de Ken Follett, La Vall de la LlumMamut, d'Eva Baltasar i Quan s'esborren les paraules, de Rafel Nadal.

Al Pati de Llibres, especialitzats en literatura infantil i juvenil, estaven sorpresos de l'èxit del conte La meravellosa i horripilant casa de la iaia, de Meritxell Martí Orriols. En la secció d'adults, però, també havia estat Mamut el que més se'ls havia demanat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem