Manel, Doctor Prats i Suu, en el 10è aniversari de Petits Camaleons

El festival de música s'allargarà durant 10 dies i comptarà amb 2 concerts especials per celebrar la seva primera dècada

Sant Cugat acollirà un any més el festival de música Petis Camaleons, un festival que enguany està d'enhorabona i és que celebra el seu 10è aniversari. És per això, que entre el divendres 24 de setembre i el diumenge 3 d'octubre, artistes com Manel, Doctor Prats, Suu, Lildami o Roba Estesa ompliran els escenaris de l'edició d'enguany, sota el lema El dret de les nenes i els nens a la bona música, una edició la qual ja té a la venda les seves entrades.

Amb això, i durant 10 dies, Petits Camaleons comptarà amb una oferta variada, creada pel director artístic del festival, Albert Puig. A més, l'edició d'enguany comptarà amb una exposició retrospectiva dels 10 anys de festival, jornades professionals, tallers a les escoles, mostres de cultura popular, campus rock, l'edició del llibre dels 10 anys de Petits Camaleons, entre altres sorpreses.

 
petits

Cartell de Petits Camaleons. FOTO: Cedida


Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, s'ha mostrat optimista amb el festival i ha valorat la paritat d'enguany: "Celebrem que el festival creixi enguany amb més espais i que puguem tornar a recuperar l'activitat cultural després dels temps difícils de la pandèmia. A més a més, estem molt satisfetes perquè la programació serà paritària".

D'altra banda, enguany hi haurà 2 concerts especials per celebrar el 10è aniversari. Amb les cançons no s'hi juga, serà un concert en el qual músics com Adrià Salas de La Peganita, Guillem Solé del grup Buhos, Joana Serrat, Beth o Xavi de la Iglesia de Blaumut reinterpretaran un ampli repertori de músiques tradicionals infantils. A més, Miquel del Roig oferirà un concert especial amb tots els èxits de les prop de 200 bandes que han passat pel festival al llarg d'aquests 10 anys.

 
Comentaris

Destaquem