Manu Guix: "El petit príncep és un espectacle amb molta màgia"

L'espectacle familiar clou la temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat aquest diumenge, 5 de febrer, amb tres funcions

El Petit Príncep és un espectacle familiar que ja fa unes temporades que és en cartell, i ara arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat...

Si, és un espectacle que ja vam estrenar el 2015 i aquesta és la tercera temporada que per Nadal torna a Barcelona. I, just després, que serà a finals de gener del 2017, vindrem al Teatre-Auditori de Sant Cugat per tancar la temporada.

Què és el millor d’aquest espectacle? Per quina raó creu que el públic santcugatenc hauria de veure El petit príncep?

És un espectacle amb moltíssima màgia, que tota la gent gran i també la petita haurien de veure. Ens serveix a tots per connectar amb el nen que tots portem dins, i que mai hem de perdre de vista. És un espectacle molt màgic, amb què la gent connecta molt bé i s’emociona, riu, plora i s’ho passa bé. Connecta amb una part molt essencial que crec que és la que ens fa feliços a tots.

Quins altres projectes artístics té entre mans actualment Manu Guix?

Molts. Com un nou disc que estic enregistrant. També tornem al Teatre Nacional de Catalunya amb Molt soroll, seguim amb El petit príncep... anem “a tope”.

 
Comentaris

Destaquem