Maria Paz Valero exposa a Pou d'Art

El centre d'ensenyament acull de manera periòdica exposicions de les obres dels alumnes

El centre d'ensenyaments artístics Pou d'Art de Sant Cugat del Vallès iniciava al mes d'octubre de 2018 un cicle d'exposicions amb obres d'artistes del centre. El taller, que ha celebrat els 20 anys i ja en fa dos que no és espai expositiu, donava resposta, d'aquesta manera, a la necessitat expositiva de l'espai i dels seus alumnes.

 

Amb aquesta nova iniciativa els alumnes del centre tenen l'oportunitat d'exposar en un espai a la recepció de l'escola d'art, on poden donar visibilitat a una petita mostra de dibuixos o pintures, i poden gaudir de la satisfacció d'ensenyar la feina feta.

 

Actualment hi exposa els seus quadres Maria Paz Valero, una alumna que fa més de 15 anys que està a Pou d'Art i que va ser distingida amb un títol honorífic durant la celebració dels 20 anys de Pou d'Art, "per ser una alumna extraordinària, amb un afany de superació i perseverança que no deixen de sorprendre'ns", assenyalen des de l'espai artístic. Una artista, destaquen, que "demostra dia a dia que la síndrome de Down és una manera de ser com qualsevol altra i no una barrera".

 
 
Comentaris

Destaquem