Més de 1.000 bastoners prenen els carrers de Sant Cugat

Sant Cugat ha estat la seu de la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya

Més de 1.000 bastoners, provinents de 55 colles diferents, han omplert els carrers de Sant Cugat aquest dissabte, 10 de juny.

Sant Cugat ha estat la seu de la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya. Una celebració que ha estat la cirereta del pastís en l'any del 25è aniversari de l'entitat.

Dividits en 4 cercaviles, les colles bastoneres han recorregut els principals carrers de la ciutat. Ja a la plaça Victòria dels Àngels, han fet una ballada conjunta.

FOTO: Bernat Millet

Pocs minuts abans del ball però, des de la Coordinadora del Ball de Bastons han nomenat a Oriol Canas, un dels impulsors per refundar l'entitat ara fa 25 anys, com a bastoner honorífic.

La membre de la junta de Bastoners Marta Dern s'ha mostrat molt satisfeta amb com s'ha desenvolupat la cita. Tal com ha apuntat "ha estat molt emocionant. Ha estat la millor manera per celebrar els 25 anys de l'entitat i a més hem pogut fer-li l'homenatge a l'Oriol Canas".

Foto de família amb tots els bastoners FOTO: Localpres


Després d'aquesta celebració, que ha culminat amb un sopar al parc de Ramon Barnils, els Bastoners es proposen continuar fent créixer l'entitat.

Mireu les millors imatges de la trobada. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem