Més de 350 dansaires fan gran l' 'Andança a plaça', tot i el canvi d'ubicació

L'Esbart Sant Cugat ha celebrat, aquest dissabte 4 de juny, el final de curs d''Andança'

Més de 350 dansaires han omplert la plaça de l'Om de balls tradicionals, aquest dissabte 4 de juny. El canvi d'ubicació de la cita, que tradicionalment se celebra a la plaça d'Octavià però enguany s'ha hagut de traslladar, no ha deslluït la festa de l'entitat local.

En aquest sentit, tal com destaca la directora d'Andança de l'Escola de l'Esbart, Lali Mateu, "la valoració de la cita és molt positiva. Cada any creixem més i estem molt contents d'estar avui aquí, no tant d'estar a la plaça de l'Om perquè a la plaça d'Octavià ens hagués anat millor per logística, però a l'Andança no li falten ganes".

Un fet que s'ha fet molt evident des de les 17.30h, quan ha començat la celebració i fins que ha finalitzat. I és que més de 350 dansaires provinents de diverses escoles de Sant Cugat i dels grups de l'Escola de Dansa de l'Esbart han pujat a l'escenari per mostrar tot el que han après durant el curs.

Més de 350 nens i nenes han pujat a l'escenari FOTO: Haidy Blanch

Davant el gran nombre d'alumnes amb què compta l'Esbart Sant Cugat, la seva presidenta, Sandra Casat, ha destacat que "estem molt contents. Podem absorbir a tothom qui vol ballar, no es queda ningú sense dansa. Ara l'objectiu és acostar a la gent a l'entitat, al seu dia a dia".

Per la seva banda, la directora d'Andança, Lali Mateu, es fixa com a objectiu "seguir treballant així, amb l'equip que som. Treballem tots amb molt d'amor".

L'Esbart Sant Cugat tornarà a sortir al carrer per la Festa Major, que se celebrarà entre el 28 de juny i el 3 de juliol. 

La plaça de l'Om s'ha fet petita FOTO: Haidy Blanch
Més informació
 
Comentaris

Destaquem