Més de 5.000 persones celebren els 25 anys del Teatre-Auditori

Una desena d'activitats van servir per commemorar l'efemèride entre el 25 i el 30 de setembre

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès tancava els actes de commemoració del seu vint-i-cinquè aniversari el passat diumenge, 30 de setembre, amb un balanç "molt positiu", tal com ha destacat la regidora de Cultura Sílvia Solanellas. En aquest sentit, més de 5.000 persones han gaudit de la desena de propostes que la sala oferia entre el 25 i el 30 de setembre per celebrar aquesta efemèride.

"El Teatre-Auditori s'ha omplert amb una programació molt eclèctica, amb propostes per a tots els gustos, sent el reflex de què han estat aquests 25 anys. Des de gran format fins a propostes de microteatre, per exemple, i tot ha rebut una bona resposta per part de la ciutadania", ha subratllat Solanellas.

Més info: El Teatre-Auditori celebra 25 anys recordant el passat i amb la mirada posada en el futur

De la mateixa manera, ha subratllat l'encert de distribuir les propostes per espais poc habituals com la sala de màquines o el Taller d'escenografia. "La sala ja tira molt; és l'equipament de referència, i la gent coneix molt bé què s'hi fa. Poder conèixer nous espais de l'equipament ha estat un atractiu més", ha remarcat.

Amb tot, Solanellas ha volgut recordar que "la celebració durarà tot l'any, tot i que s' ha fet aquesta setmana amb actes especials", ja que "durant tota la temporada, hi haurà un munt de propostes amb una picada d'ullet als 25 anys de la sala".

Més info: El Teatre-Auditori desgrana una temporada espectacular per celebrar els 25 anys

 
Comentaris

Destaquem