Més de 600 persones gaudeixen del Programa Apropa Cultura

Vuit entitats i associacions de Sant Cugat s'han beneficiat del programa que té per objectius promoure l'assistència de persones en risc d'exclusió social al Teatre-Auditori

Durant la temporada 2014-2015, un total de 635 persones en risc d'exclusió social provinents de 8 entitats i associacions del tercer sector de Sant Cugat van gaudir dels espectacles del Teatre-Auditori amb el Programa Apropa Cultura. Un programa del que també n'han gaudit persones provinents de Barcelona, Canovelles, Castellar del Vallès, Rubí, Sabadell, Santpedor, Sant Adrià del Besòs i Terrassa.

 

L'Apropa Cultura és un programa d'inclusió que promou l'assistència i la participació de les persones en risc d'exclusió socials als principals equipaments culturals de Catalunya, entre els quals hi ha el Teatre-Auditori de Sant Cugat.

 

De les 635 persones que van participar de la programació de la sala santcugatenca durant la passada temporada, 345 tenien algun tipus de discapacitat intel·lectual, 63 eren dones en risc d'exclusió social, 82 eren infants i joves en la mateixa situació, 30 eren persones amb malalties cròniques i 133 persones amb malaltia mental.

 

Totes elles pertanyents a 8 entitats i associacions de Sant Cugat vinculades al tercer sector social, que són ASDI, Cooperativa Estel, Taller Jeroni de Moragas, Associació de Monoparentals de Sant Cugat contra la Violència de Gènere, Oncolliga, Grup Catalònia, Fundació Privada Sant Medir i Ateneu Santcugatenc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem