Mig miler de ballarins reivindiquen al Teatre-Auditori les escoles de dansa de Catalunya

L'equipament santcugatenc ha acollit la 7a Gala de l'Associació d'Escoles de Dansa Autoritzades

Mig miler d'alumnes de 28 escoles de dansa han participat a la 7a edició de la Gala de l'Associació d'Escoles de Dansa Autoritzades (AEDA), que s'ha celebrat aquest dissabte, 13 d'abril, al Teatre-Auditori. La finalitat de la iniciativa és dinamitzar el sector de la dansa i reconèixer la tasca de les escoles de dansa autoritzades i que pretén aglutinar aquests centres. L'edició d'enguany ha estat la més multitudinària de totes. 

7a Gala d'AEDA FOTO: Mireia Comas

Les escoles de dansa autoritzades són les úniques que estan sotmeses a autorització pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la qual es concedeix sempre que es reuneixin els requisits d'instal·lacions, titulació del professorat i programa d'ensenyament, entre d'altres. 

Les escoles participants

A la gala, hi han participat alumnes del Centre de Dansa de Girona, Escola de Dansa La Dansa Estudi, Escola de Dansa Heidi Consegal, Estudi Giselle, Escola de Dansa Marta Bustamante, Escola de Dansa de Montbrió del Camp, Escola de Dansa Spin, Poblenou Dance School, Escola de Dansa Jacqueline Biosca, Escola de Dansa Madó, Escola de Dansa Del Centre de Lectura, Escola Girona En Dansa, Escola de Dansa Isabel Porcar, Artemis Dansa, Escola de Dansa Adagi, Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Star Dance Studio, Bilans Escola de Dansa, Stage, Escola de Dansa, Escola de Dansa M Cinta, Escola de Dansa Marisa Yudes, Escola de Dansa Stil, Escola de Dansa L'Assaig, Dansa't Torelló, Dance Emotion, Escola de Dansa Núria Díez i Escola de Dansa Laia Baulenas.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem