Miki Núñez actuarà al Teatre-Auditori la pròxima temporada

L'exconcursant d'OT oferirà un concert a Sant Cugat a petició del Consell de Joves

El popular cantant Miki Núñez, exconcursant d'OT, actuarà a Sant Cugat del Vallès a petició del Consell de Joves 13-16. Serà a l'escenari del Teatre-Auditori durant la pròxima temporada, al mes de febrer de 2021.

Així s'anunciava durant la cloenda del Consell de Joves 13-16 d'enguany, i com ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, al TOT Sant Cugat, aquest concert és fruit de l'encàrrec fet als joves per a aquest curs. "A principis d'aquest curs vam fer l'encàrrec als consellers del Consell de Joves perquè poguessin escollir ells, com a mínim, un tipus d'espectacle que els agradés veure dalt de l'escenari del Teatre-Auditori".

 

Com explica Madrona, "programar un espectacle per a joves, al meu entendre, significa programar-lo amb ells", destacant també la línia pedagògica de la proposta, ja que s'ha treballat amb ells explicant-los "què significa programar en un teatre, quin és el procediment per fer una contractació, etcètera".

Així, a principis de curs, els consellers van passar una enquesta entre els seus companys i companyes de classe, i es va anar fent un retorn constant. Finalment, els joves van fer "una exposició final de quines són les seves preferències, i també ens van donar pistes sobre alguns noms dels espectacles concrets". "Quan ens van fer aquest retorn, ja vam veure que hi havia coses que proposaven que no estaven a l'abast pressupostari del teatre-Auditori, o que no s'adien amb la línia de programació del teatre, però sí que hi havia un parell o tres que eren possibles, i una d'aquestes tres era la proposta del Miki", detalla Madrona.

Així, Miki Núñez estarà al Teatre-Auditori Sant Cugat el febrer de 2021, com a resultat d'una proposta dels joves. "Crec que el que ha d'acabar passant és això, poder obrir la programació de l'auditori una mica al que vol la societat. El Consell de Joves ens ha manifestat que vol això, ho hem pogut fer possible, que no tot és possible, però aquesta és la línia que volem seguir", clou.

 
Comentaris

Destaquem