Miquel del Roig tanca l'Encabronada de Diables de Sant Cugat

L'Encabronada finalitza aquest diumenge, 7 de maig, amb diferents activitats per a totes les edats

La tercera edició de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat arriba aquest diumenge, 7 de maig, al seu punt final a Sant Cugat del Vallès. Després de dos dies carregats d'activitats, amb propostes com el Percufoc i el correfoc de bèsties, el concert de Miquel del Roig centra les propostes de diumenge.

L'activitat de l'Encabronada s'està concentrant enguany al Parc de Ramon Barnils on hi ha l'Espai gastronòmic, amb foodtrucks i taverna, i l'Espai infantil, amb pintacares i photocall de Diables (Activitat gratuïta), i tallers creatius infantils, Un jorn a la casa del Boc, El carrusel de les bèsties i el castell inflable La casa del drac (aquestes activitats són de pagament). A la rambla del Celler hi ha ubicat l'Espai fira, amb productes artesans i alimentació.

Les activitats de diumenge

La cercavila d'escoles recorrerà els principals carrers de la ciutat FOTO: Lali Puig

Aquest diumenge, 7 de maig, finalitza l'Encabronada 2017. A les 11 hores començarà la cercavila de les escoles amb els Geganters de Sant Cugat i els Diablons. Una hora més tard, hi haurà swing amb Octavi Coronado Swingtet, i a les 13 hores, tast de cerveses artesanes a càrrec de Moritz (10 euros).

Després del Sommelier musical de les 14 hores, se celebrarà el concert de Miquel del Roig a les 16.30 hores. El ball de clausura de la festa el posaran els Bastoners de Sant Cugat a les 19 hores, quan també hi haurà la traca de fi de festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem