Mira si has guanyat entrades per conèixer el Monestir com mai l'havies conegut

A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts

Guadalupe Soria, Dolores Repiso, Bibiana Méndez i Francisco Vidal i els acompanyants que decideixin, tindran  l'oportunitat de conèixer el Monestir com mai l'havien vist abans. Els 4 afortunats assistiran a la visita guiada 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona', que han sortejat l'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT i en el que han participat 336 persones.



Es tracta d'una visita exclusiva que permet passejar pràcticament en solitari per l'interior del Claustre i de l'Església. Durant el recorregut es descobreix la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu claustre, el més important d'Europa en escultura romànica. 



A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts, passejant per sobre dels absis, pujant al campanar i observar la plaça d'Octavià, així com els estrets carrerons del centre i una impressionant panoràmica sobre Montserrat, el Montcau i Collserola.

A la visita es donen a conèixer aspectes desconeguts d'aquesta joia arquitectònica FOTO: Cedida

Si vols fer l'itinerari el 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona', sigui en solitari, amb família o amics, podràs adquirir les entrades al web del VisitSantCugat. La visita té una duració d'1 hora i 30 minuts.

 
Comentaris

Destaquem