Mireia Gallego publica la novel·la 'Servilia, la dona que va canviar la història de Roma'

La novel·la de la santcugatenca ha estat editada per l'editorial Good Boks

La santcugatenca Mireia Gallego ha publicat recentment la novel·la Servilia, la dona que va canviar la història de Roma, que repassa diferents fets històrics esdevinguts durant l'època romana a través de la perspectiva d'una de les dones més influents de la història, Servilia, l'amant de Juli Cèsar.

Portada del llibre de Mireia Gallego

Portada del llibre de Mireia Gallego

El llibre

La República està en un moment incert i convuls que presagia la seva fi. Mentre els senadors de les principals famílies aristocràtiques es disputen el poder de Roma, les dones es veuen arrossegades a viure subjugades en un silenci obligat i utilitzades com a moneda d'intercanvi polític.

Servilia, descendent d'una de les més poderoses famílies patrícies, ens relata en primera persona la seva vida i la seva relació personal sostinguda durant dècades amb un dels homes més influents de la història de la humanitat, Juli Cèsar, tot això acompanyat per un retrat general de tots els protagonistes de l'escenari polític romà de finals de la República.

Servilia, la dona més estimada per Cèsar, per fi es donarà a conèixer públicament fent-justícia a una de les figures femenines més importants de la seva època. A les seves mans va sostenir el poder de tot un imperi i la seva influència política va canviar per sempre el destí de Roma.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem