Mr. Scrooge torna a portar el valors de Nadal a Sant Cugat

Més de 400 alumnes han pujat a l'escenari per representar un dels clàssics nadalencs a la ciutat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ha acollit la novena edició d'un dels muntatges nadalencs per excel·lència a la ciutat, Un Nadal amb Mr. Scrooge. Una cantata participativa, produïda pel Cor Infantil Sant Cugat, de la qual han participat 440 alumnes d'entre 5è de Primària i 1r d'ESO de cinc centres educatius.

Així, amb dues sessions diferents, els joves i infants han portat novament a l'escenari la versió escenificada del Conte de Nadal de Charles Dickens, amb música d'Steve Pogson, i amb l'adaptació dramatúrgica que ha fet Marc Rosich. Una nova ocasió per reviure la història de Mr. Scrooge, un personatge avar que rep la visita dels fantasmes del passat, present i futur, i que acaba esdevenint novament una bona persona.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' 2019. FOTO: Yves Dimant

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' 2019. FOTO: Yves Dimant

 

Un muntatge, com ha explicat el director d'Aula de So, Martí Marín, que "serveix per iniciar les festes de Nadal reivindicant els valors de Nadal". Per la seva banda, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha remarcat el "caràcter participatiu" de la proposta i de moltes de les activitats de Nadal a la ciutat, destacant el cas del musical com "una de les activitats estrella", i "un orgull", ja que és una activitat consolidada que l'any vinent ja celebrarà els 10 anys a la ciutat.

A més del Cor d'escena, format pel Cor Infantil de Sant Cugat, a l'escenari hi havia el cor participatiu, format per alumnes de tres centres educatius de Sant Cugat, d'un de Cerdanyola i d'un altre de Rubí; l'Escola l'Olivera, l'Escola Creanova, l'Institut Leonardo da Vinci, l'Institut Jaume Mimó i l'Institut J.V. Foix, respectivament. I en el paper de Mr. Scrooge, l'actor Carlos Vicente.

Tot plegat, un muntatge nadalenc ple de tendresa que ha captivat un any més.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' 2019. FOTO: Yves Dimant

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' 2019. FOTO: Yves Dimant

 

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem