Els Museus de Sant Cugat se sumen al concurs en línia #MuseumQuizACasa

Cada dia està dedicat a un dels 15 participants i els dissabtes es plantegen preguntes de tots els museus

Una quinzena de museus catalans, entre ells els Museus de Sant Cugat del Vallès, han posat en marxa el concurs en línia #MuseumQuizACasa durant els dies de confinament. Una edició virtual del concurs 'Museum Quiz' amb "l'objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure mentre duri el confinament social".

El concurs és accessible a través de l'adreça web www.museumquizacasa.org i inclou una versió per adults i una altra per a famílies. De dilluns a divendres s'adreça a Famílies amb un concurs cada dia dedicat a un dels museus participants, i els dissabtes a públic general amb preguntes de tots els museus en un únic concurs. El concurs arrenca dissabte, 28 de març, i estarà actiu mentre duri el confinament social.

Les preguntes inclouen temes d'actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants.

 

Es preveuen quatre tipologies de pregunta: quiz, cert/fals, pregunta oberta i puzle. Els organitzadors recomanen que cada equip estigui format per un mínim de dues i un màxim de cinc persones. Un cop finalitzada la sessió en línia tothom podrà veure la seva puntuació en relació amb la resta de participants.

La versió virtual #MuseumQuizACasa adreçada a adults tindrà lloc tots els dissabtes a partir del 28 de març a les sis de la tarda, mantenint-se actiu fins a les deu de la nit del mateix dia, com un esdeveniment en línia. El concurs inclou entre 18 i 20 preguntes vinculades amb la temàtica de qualsevol dels museus participants.

Per la seva banda, la versió Familiar del #MuseumQuizACasa en línia tindrà lloc a partir del dilluns 30 de març diàriament de dilluns a divendres, també a les sis de la tarda. La plataforma virtual estarà activa també fins a les deu de la nit, durant les quals qualsevol família podrà jugar-hi, tot responent les 18 preguntes plantejades en el mínim de temps possible. De dilluns a divendres el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d'un museu.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona serà el protagonista d'aquest dilluns; el Museu Marítim de Barcelona, dimarts; el Museu d'Art Modern de Tarragona, dimecres; els museus de Sant Cugat, dijous, i el Museu del Disseny de Barcelona, divendres.

Participants

El concurs virtual #MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d'Art Modern de Tarragona, el Jardí Botànic, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), el Museu d'Història de Cambrils, Museus de Sitges, el Museu de Guissona i l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem