'Nadal a casa' captiva en la seva nova versió

El tradicional espectacle de poesia i cançó nadalenca organitzat per Òmnium

L'església del Monestir de Sant Cugat del Vallès s'ha omplert de gom a gom per assistir al tradicional muntatge nadalenc 'Nadal a Casa', organitzat per Òmnium, la tarda d'aquest dissabte, 14 de desembre. Un espectacle que, després de més de deu anys, s'ha reinventat, apostant per un canvi de format a l'hora d'escenificar els tradicionals poemes nadalencs així com les cançons pròpies d'aquestes dates.

I és que, enguany, el muntatge comptava amb diverses novetats. No només hi ha hagut canvi de format, sinó que ha comptat amb la ja tradicional participació de l'Escola de Música i Dansa Fusió, el Cor de Gòspel de Sant Cugat i els Tallers de Teatre de Sílvia Servan.

Només accedir al Claustre del Monestir, membres de Fusió, i membres dels Tallers de Teatre Sílvia Servan, ja han ofert als assistents, mentre esperaven l'obertura de portes, cançons i representacions nadalenques. Ja dins l'església esperava el Cor de Gospel, que ha donat el tret de sortida al muntatge en un espai gairebé ple.

Les nadales de NADAL als carrers de Sant Cugat. FOTO: Yves Dimant

 

A partir d'algun moment, els versos recitats per Marta Jener, Sònia Guimerà i membres dels Tallers Sílvia Servan, s'han anat intercalant amb les veus dels cantants de les diferents formacions. Durant la representació, s'ha pogut gaudir de poemes com Nadal, de Joan Salvat-Papasseit, El rústic villancet, de Josep Carner, o Torna Nadal, de Miquel Martí i Pol adaptat per Joan S. Alòs. Entre les peces musicals que s'han ofert als assistents, no hi han faltat temes com l'Adeste Fideles o Somebody to love, sense oblidar l'Oh happy day que ha tancat l'espectacle.

Agraïments al final per a tots aquells que any rere any fan possible el muntatge, i un record per als intèrprets que participaven del muntatge en les edicions anteriors. I un record també per als que no gaudiran d'aquest Nadal a casa, especialment, ha recordat Lluís Bonet, president d'Òmnium Sant Cugat, per Jordi Cuixart, que ha rebut l'aplaudiment dels assistents.

'Nadal a casa' 2019, a l'església del Monestir. FOTO: Ale Gómez

'Nadal a casa' 2019, a l'església del Monestir. FOTO: Ale Gómez

El públic, captivat des del primer moment, i reconeixement als artistes que han fet possible gaudir d'un dels actes més emblemàtics de Nadal a Sant Cugat. Una proposta que, un any més, destina tots els beneficis a Càritas.

 

Concert benèfic en suport de Petits Músics del Món a l'Aula de So. FOTO: Anna Bassa

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem