Neix 'Els Amics del Camí de Sant Jaume', una iniciativa pensada per a pelegrins

El projecte vol ampliar la xarxa de gent interessada en el Camí de Sant Jaume i proposa una sèrie d'activitats

Neix a Sant Cugat 'Els Amics del Camí de Sant Jaume', una iniciativa que pretén donar visibilitat i crear activitats especials relacionades amb el pelegrinatge juntament amb altres entitats de l'entorn del Vallès Occidental. L'objectiu principal és el d'ampliar la xarxa de gent interessada en el camí, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

"El fet que el Camí de Sant Jaume passi per Sant Cugat obre les portes a iniciatives culturals, turístiques, educatives o esportives, entre altres", ha afirmat Berta Baquer, representant de la iniciativa. "Fins al moment s'han fet activitats puntuals, però volem anar més enllà".

Després d'una trobada amb l'Ajuntament de Sant Cugat i de rebre el suport d'aquest, algunes de les iniciatives a curt termini que es plantegen 'Els Amics del Camí' són un cinefòrum, xerrades informatives i la difusió del projecte tant a xarxes socials com a través de fulletons. Així i tot, presentaran un seguit de propostes a principis d'aquest any 2022 detallant més aspectes i propostes de la iniciativa. "Volem arribar a fer un conveni amb hotels, hostals o residències perquè els peregrins que comencin el camí a Barcelona tinguin certs avantatges", ha volgut destacar Baquer.

La iniciativa ja compta amb un logo provisional i ha obert una pàgina al Facebook

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem