Neix el Festival Pati Plah per posar cultura als vespres de juliol

La iniciativa del santcugatenc Quim Pla proposa concerts i altres activitats escèniques des del pati de casa seva

Sant Cugat del Vallès estrena aquest mes de juliol el festival Pati Plah. Un festival solidari, de petit format, impulsat pel santcugatenc Quim Pla, que oferirà concerts i altres activitats escèniques en un format familiar i reduït, amb aforament limitat i, si és possible, en streaming, des del pati de casa seva.

Les propostes es podran gaudir de dijous a diumenge durant el mes de juliol, i les activitats seran de pagament, amb preus variables i assequibles. S'anirà informant dels preus i les propostes a través de les xarxes socials (@quimpla) i també del grup de whatsapp creat amb aquesta finalitat. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a l'artista i a un projecte d'ajuda als afectats per la Covid-19.

 

La proposta sorgeix del confinament viscut i de l'aturada que ha viscut el món cultural, explica Quim Pla, detallant que "s'anava desescalant i veient que hi havia poques opcions per fer propostes de gran format. Com tenim un pati a casa, vam decidir oferir-lo als artistes per fer propostes de petit format". Una proposta que va fer arribar als artistes, i ràpidament, ja es van plantejar una vintena de propostes d'arreu del territori.

Fins al moment, se sap que passaran pel festival Carles Belda, Criatures, Marcel Casellas Trio, Estem en paus, Companyia Minimisima, Dos pardalets, Marc Serrats i Claudia Cabero, Les Xandrines, Dub Kennedys, Sergi Carós i David Caño, Miquel Gil, Arnau Obiols, Manu Sabaté i Carles Marigo, Oyuna Baturova Group i Pere Martíniez, entre altres sorpreses.

 

Les propostes culturals arrencaran el dijous, dia 2 de juliol, amb un passi a les 19 hores. "En el cas que s'ompli, es farà una altra sessió a les 21 hores", explica Pla, destacant que, l'aforament estarà limitat a 20 persones, i sempre mantenint les mesures de seguretat establertes (distància, mans i mascaretes).

 
Comentaris

Destaquem