Neix l'Orquestra Diletant de Catalunya a Sant Cugat

És un projecte per crear una orquestra amb aficionats a la música

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l'Associació Orquestra Diletant de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per impulsar el nou projecte que neix a la ciutat amb l'objectiu de crear una orquestra integrada per persones amb coneixements musicals però que no desenvolupen la seva activitat professional en aquest àmbit.

El projecte de l'Associació Orquestra Diletant de Catalunya està impulsat pel músic Gerard Claret i comptarà, en la direcció de l'orquestra, amb el prestigiós director Marzio Conti. Pròximament s'obrirà una pàgina web per explicar el projecte i animar a participar-hi totes les persones que saben tocar un instrument musical sense ser-ne professionals.

A partir del mes de gener s'obrirà un període de selecció i a partir del mes de març ja es podrien fer les primeres trobades per preparar i formar els músics. L'objectiu és que a la tardor de l'any 2019 l'orquestra ja pugui oferir els seus primers concerts.

El conveni de col·laboració preveu que l'orquestra celebri a Sant Cugat activitats musicals i, també, que l'orquestra pugui utilitzar espais d'assaig i de reunió a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori. El conveni no inclou cap mena de despesa per a les dues parts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem