Núria Benet: “Per a mi, l’art és un mitjà d’expressió i de comunicació”

Sant Cugat ofereix formació artística a tots els nivells, tant de caràcter reglat com tallers lliures per cobrir totes les necessitats. Coneixem algun dels santcugatenc que s'han format en aquests espais

Núria Benet té 44 anys, viu a Sant Cugat des de fa 14 anys i als 12 anys li van regalar el seu primer cavallet. “Tot i que la meva trajectòria professional no es va centrar en la pintura, sinó en l’economia i el món empresarial, des de fa gairebé 4 anys vaig decidir fer un canvi important i dedicar-me a l’art”, explica.

La seva formació ha estat bàsicament als tallers lliures municipals, Entretallers, de dibuix, pintura, gravat i ceràmica durant aquests quatre anys, tot i que anteriorment havia assistit a tallers de pintura a Esfera d’Art. “L’art és la meva vida”, explica, afegint que “per a mi, és un mitjà d’expressió i de comunicació; és un món apassionant ple de noves experiències, oportunitats i reptes”.

Valora la formació que ha rebut a Entretallers com a molt positiva, ja que “el fet de fer aquest tipus de formació, fora de la formació reglada, et permet focalitzar-te en el que realment t’interessa. És un tipus de formació molt més a mida, que s’adapta a les inquietuds i al ritme o evolució de cada alumne”.

Pel que fa a la seva obra, intenta aprendre la majoria de les tècniques. “Jo no em tanco a cap tècnica en concret. M’agrada experimentar, i el que més m’atreu és la fusió que puc fer en les diferents creacions”, conclou.

Llegiu el reportatge sobre formació artística a Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem