Obertes les inscripcions per apuntar-se al Ball de Gitanes

En el cas que se superi el nombre màxim de quadros que poden entrar a plaça (48), el ball es tornarà a realitzar en 2 torns

Les inscripcions per participar al Ball de Gitanes ja estan obertes, una de les activitats més arrelades del Carnaval a Sant Cugat i que enguany se celebrarà el dissabte 10 de febrer, a la plaça d'Octavià. Per formalitzar les inscripcions, els quadros (grups de 4 parelles) hauran d'omplir un formulari, que romandrà obert fins al dimecres 1 de novembre.

Com ja va passar en l'edició d'anterior, el ball es realitzarà en 2 torns, sempre que se superi el nombre màxim de quadros que poden entrar a plaça (48). Els quadros confirmats es coneixeran el dimecres 8 de novembre i els assajos arrencaran el dilluns 20 de novembre. Com a novetat, enguany hi haurà un dia per repassar tots els xotis (dilluns 4 de desembre) i els assajos obligatoris a la ZEM La Guinardera i a la plaça d'Octavià augmentaran de 2 a 4 (que seguiran sent per torns i de forma alterna).

Una altra de les novetats és que tots aquells quadros que tinguin tietes (una figura col·laboradora que dona un refrigeri als balladors durant la cercavila) podran escollir en quina cercavila volen participar. A més, en aquesta ocasió, hi haurà la possibilitat de demanar castanyoles i samarretes pels balladors que ho desitgin i com a novetat es preveu fer mocadors pels més petits, que participaran al Ball de Gitanetes i Giovenetes, el diumenge 11 de febrer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem