Open Arms i Xan Cugat guanyen el concurs de comparses de Carnaval

En l'edició d'enguany, han estat 7 les comparses que han competit a l'escenari santcugatenc

Les comparses Open Arms (Castellers de Sant Cugat) i Xan Cugat (Diables de Sant Cugat) han empatat en la primera posició del concurs de comparses de Carnaval a Sant Cugat del Vallès.

Rua i concurs de comparses de Carnaval. Foto: Bernat Millet.

D'aquesta manera, totes dues formacions, la primera representant l'enfonsament del Titanic, i la segona l'any nou xinès, han esdevingut les guanyadores d'aquesta edició. La primera agrupació donarà els diners del premi a l'ONG que porta el mateix nom. Per la seva banda, La Gran Partida, un joc gegant de Mikado, han aconseguit la tercera posició.

 

Comparsa Xan Cugat. FOTO: Bernat Millet

Comparsa Xan Cugat. FOTO: Bernat Millet

Enguany han estat set les comparses que han pujat a l'escenari, les tres guanyadores i Zona 1limpica; Disfressats, i punt; Sarau 2019; i Salats i plastificats. A la rua, però, hi han participat dues comparses més: Crosfits i Sant Jordi.

Comparsa Open Arms. FOTO: Bernat Millet

Comparsa Open Arms. FOTO: Bernat Millet

Una rua que arrencava a les 19 hores des de la plaça del Coll i que ha recorregut l'avinguda de Cerdanyola fins a la plaça d'Octavià. Allí s'ubicava l'escenari, i després del xou de la Comissió de Carnaval, cadascuna de les formacions ha pogut lluir el seu talent. Un Mikado gegant, gitanos, protesta de les monitores de l'Esplai Sarau, animals marins i jocs olímpics han estat les propostes.

Comparsa La Gran Partida. FOTO: Bernat Millet

Comparsa La Gran Partida. FOTO: Bernat Millet

El Gall de Carnaval tornant el poder de la ciutat. FOTO: Bernat Millet

Més informació
 
Comentaris

Destaquem