Orozco ret homenatge al desaparegut Xavi Pérez en el concert dels seus grans èxits

Orozco que presentava 'Único' al Teatre-Auditori, ha recordat a Xavi Pérez, el seu productor musical, a qui va conèixer a Sant Cugat

Orozco arribava aquest dissabte, 28 de gener, al Teatre-Auditori amb el seu últim projecte. 

'Único', és el treball que recopila els grans èxits del cantant barceloní, que té un recorregut de 17 anys al panorama musical estatal.

'Mírate' ha estat la primera cançó de dues hores de concert. Un concert en què el públic s'ha entregat des del principi posant-se dempeus.

El moment emocionant de la nit ha arribat quan el cantant ha recordat els seus inicis. Tal com ha explicat Orozco "la primera vegada que vaig tenir l'oportunitat de cantar i que algú m'escoltés va ser a Sant Cugat. Aquell dia vaig conèixer al Xavi, i aquell dia per mi va començar una vida nova".

Orozco es referia al productor musical Xavi Pérez, mort el passat 17 de novembre, als 43 anys. Visiblement emocionat, Orozco ha expressat el dolor que ha sentit en els darrers mesos, però s'ha adreçat al públic per dir-los que "si una vegada tot va començar a Sant Cugat, crec que una altra vegada tot pot començar aquí a Sant Cugat".   

Més informació
 
Comentaris

Destaquem