Paco Mir: "Aire és un espectacle amb picardia, divertit, poètic..."

'Aire' és la proposta de la compañís Bovoj aquest 21 de gener amb una funció al Teatre-Auditori, a les 19 hores

Què és Aire?

És un espectacle que neix d’una idea d’Emilio Aragón, que va fer en col·laboració amb els seus cosins, que tots són músics. Aire és un espectacle que es va estrenar a Madrid el Nadal passat... No en van quedar del tot contents i aleshores em van demanar convertir-lo en un espectacle més tipus Tricicle. Aleshores refaig l’espectacle amb una nova dramatúrgia, potencio molt més el que és l’humor, i creem números nous. Ells s’acaben trobant molt més còmodes i comencen a gaudir de l’espectacle i a ser també actors. És una obra on l’aire hi és molt present... És el mitjà per on arriben ells... Uns personatges que justament fan instruments de vent.

Inicialment ja era un espectacle mut o ha estat cosa de Paco Mir?

Sempre ha estat mut. Diuen molt poques paraules.

És un espectacle per a tots els públics?

És un espectacle complicat de programar perquè pot semblar circ per a nens... És per a tots els públics, per a nens i per a adults.

Com convenceria el públic santcugatenc perquè vagi a veure Aire?

El públic de Sant Cugat és difícil de convèncer perquè és un públic que veu el més bo que passa per Barcelona. És un espectacle absolutament diferent, mai han vist un tipus de representació com la que farem aquí. Hi ha un component més poètic i divertit, hi ha el Tricicle pel mig, hi ha picardia, complicitat real amb el públic...

Quin altre projecte està treballant?

Estic preparant un espectacle infantil d’un conte i probablement el Teatre-Auditori Sant Cugat en construirà l’escenografia.

 
Comentaris

Destaquem