Guanya dues entrades pel concert de La Ludwig Band al Teatre-Auditori

La banda formada per Gabriel Bosch, Quim Carandell, Roger Cassola, Pau Esteve, Andreu Galofré, i Lluc Valverde, presentaran a Sant Cugat el seu darrer treball 'Gràcies per venir'

El TOT Sant Cugat juntament amb el Teatre-Auditori sortegem dues entrades per anar a veure el concert de La Ludwig Band que se celebrarà aquest dissabte, 6 d'abril a les 20 hores a la sala santcugatenca. La banda formada per Gabriel Bosch, Quim Carandell, Roger Cassola, Pau Esteve, Andreu Galofré, i Lluc Valverde, presentaran a Sant Cugat el seu darrer treball Gràcies per venir.

Si vols participar en aquest sorteig, per veure aquest quintet que destaca per ser prolífics, virtuosos i informals que està revolucionant el panorama català amb les seves lletres agudes i el seu esperit satíric, només hauràs d'emplenar el formulari que trobaràs clicant sobre aquest botó.

  Participa en el sorteig!

Més sobre La Ludwig Band

Després de 4 discos en només 4 anys, amb els quals han guanyat premis com l’Enderrock al millor disc del 2021 per La mateixa sort o el Cerverí a la millor lletra en català del 2021 per la ja mítica S’ha mort l’home més vell d’Espolla, arriben amb el treball Gràcies per venir, el seu disc més ambiciós, corejable, potent i representatiu. 

El nou disc potencia l’esperit coral de la banda amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades. Les lletres segueixen sent el pal de paller de La Ludwig Band i troben el punt en comú en personatges vinguts de l’amistat, la feina i l’amor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem