Pep Sala, Gossos i Obeses entre les propostes dels Petits Camaleons

Fins a 9 escenaris i 46 artistes són els que suma la cinquena edició del Festival de Música per a nens i nenes a Sant Cugat

Sopa de Cabra, Obeses, Pep Sala (Tornem a Sau), Gossos, Sense Sal, Quartet Mèlt, Quimi Portet, Ramon Mirabet, Macaco, The Penguins, Animal i Oques Grasses són els cap de cartell de la cinquena edició dels Petits Camaleons.

El Festival de Música per a nens i nenes que se celebra a Sant Cugat el primer cap de setmana d'octubre, s'ha presentat aquest dimarts, 17 de maig. Entre les principals novetats hi figura l'ampliació del nombre d'escenaris, fins a 9, incorporant la Carpa Catalunya del Circ de Catalunya, amb capacitat per a un miler de persones.

Igualment, es manté com a escenari principal el del Teatre-Auditori, i repeteixen la Carpa Raluy, el Pati La Caixa, l'Aula Magna i la sala Polivalent, estrenada l'any passat.

Hi haurà 24 Concerts per a Nadons  FOTO: Víctor Parreño

Pel que fa a les propostes musicals, en total seran 46 les formacions que pujaran als escenaris, amb noms com Miquel de Roig, Carles Belda, Quart Primera o Enric Verdaguer, o els santcugatencs Pantaleó o Oriol Cors. En total seran 106 concerts els que acolliran les instal·lacions de l'entorn del Teatre-Auditori. 

Tampoc hi faltaran els Concerts per a Nadons, enguany amb 24 propostes, i tot el seguit d'activitats paral·leles a la música per gaudir de dos dies pensats per als més petits.

El festival comença el dissabte, 1 d'octubre, a les 11.30 hores, i finalitzarà els dos dies a les 19 hores.

Abans, però, Sopa de Cabra protagonitzarà el concert de la Festa dels Pares, el divendres, 30 de setembre, al vespre. Un concert que s'emmarca en la gira de presentació del nou disc de la formació, Cercles.

Cinc anys de Petits Camaleons

El cartell s'ha presentat aquest 17 de maig  FOTO: C. Caballé

La cinquena edició del Festival Petits Camaleons arriba amb unes xifres que superen totes les edicions prèvies. Com ha destacat Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Cultura, "és un festival consolidat que volem que esdevingui referència".

En aquest sentit, aquest 2016 hi haurà 46 artistes, amb 103 concerts, i es preveu l'assistència de 6.000 persones "seguint amb l'increment anual del 20% que registra any rere any el festival", ha apuntat.

Un increment que ha portat a l'ampliació d'escenaris. "Volem mantenir la filosofia del festival, adaptat als més petits, que puguin gaudir de la música, i no siguin concerts massificats, per això creixem en espais, no en aforament", ha remarcat Albert Puig, director artístic del Festival.

Puig també ha remarcat el nou logotip que en aquesta edició estrena el festival. "És per commemorar el cinquè anviversari del festival, i donar-li un caire més professional, canviant la imatge més infantiloide que ens acompanyava fins ara", ha apuntat.

D'aquesta manera, el camaleó s'integra amb les lletres, i, enguany, incorpora el número 5 en format espelma.

Entrades a la venda

Dissabte de Petits Camaleons. FOTOS: Victor Parreño

Des d'aquest mateix dimarts, 17 de maig, es poden adquirir les entrades i abonaments per al Festival Petits Camaleons. Unes entrades que segueixen el sistema dels darrers anys, amb pulseres de colors que indiquen els itineraris musicals que pot gaudir l'espectador.

Els preus per dia van dels 15 als 25 euros, i els abonaments musicals per al cap de setmana tenen un cost de 40 euros. Els socis del club es beneficien de diferents descomptes, i hi ha abonaments especials amb nit d'hotel a la ciutat.

Pel que fa al concert de Sopa de Cabra, les entrades es posaran a la venda l'1 de juny, després que es coneguin els guanyadors del sorteig per aconseguir entrades un cop comprats els abonaments.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem