Petits Camaleons consolida 'les seves sinergies amb Sant Cugat' en una edició de rècord

Durant aquesta 11a edició s'han venut més de 12.500 entrades i unes 2.500 persones van participar en el concert inaugural que era obert a la ciutadania

El festival Petits Camaleons s'acomiada de la seva 11a edició després de batre el rècord d'assistència, i és que enguany s'han venut més de 12.500 entrades, en un festival que s'ha allargat des del divendres 30 de setembre fins al diumenge 2 d'octubre i que s'ha celebrat en el Teatre-Auditori i els seus voltants. Amb això, el festival ha demostrat un any més el seu potencial, sent un festival referent arreu de Catalunya.

Més info: L'energia i les ganes de festa, protagonistes del darrer dia de Petits Camaleons

Així doncs, i segons ha assenyalat el director artístic del festival, Albert Puig, hi ha hagut una resposta molt positiva pels assistents: "Teníem moltes ganes de retornar després de la pandèmia, i tot i que mai hem deixat de fer Petits Camaleons, enguany el públic estava entusiasmat. Vam exhaurir entrades molt ràpidamenti crec que tothom s'ho ha passat genial".

Concert de "Alérgicas al Polen" a la Carpa Torreblanca. FOTO: Bernat Millet.


En aquesta 11a edició dels Petits Camaleons, hi ha hagut 10 escenaris i un total de 35 propostes musicals, entre les quals destaquen bandes com Stay Homas, Els CatarresBuhos o Ginestà. "Pel que fa al nivell artístic, estem molt satisfets. Hi ha hagut molta varietat musical i també hi ha hagut moltes descobertes" ha afegit Puig. Així doncs, els amants del flamenc, del pop o fins i tot del heavy han tingut el seu espai en aquests Petits Camaleons, en una programació que ha tingut un cost d'uns 90.000 euros.

Més info: La música i la rauxa s'apoderen del dissabte dels Petits Camaleons

Una de les novetats del festival d'enguany ha estat el concert de Heavys per Xics que va estar obert a la ciutadania i el qual va comptar amb 2.500 persones. "Vam haver de canviar el concert i les cercaviles per la previsió de pluges del cap de setmana passat, però estem valorant mantenir aquest format, perquè donem la possibilitat a Sant Cugat a participar en el festival" comentava el director artístic. Posteriorment, Stay Homas va omplir de gom a gom el Teatre-Auditori pel Gran Concert de Pares i Mares, en el qual va assistir un miler de persones.

Més info: El festival de Petits Camaleons comença amb girafes i heavy metal

A més, i com cada any, els artistes locals han estat presents en els Petits Camaleons, amb la novetat de comptar en aquesta edició amb un escenari amb col·laboració amb La PUA."La seva col·laboració ens ha ajudat a comptar amb més artistes locals, com és el cas de Decibelles o Pere Martínez" apuntava Albert Puig.

Stay Homas ha estat un dels grans protagonistes de la jornada de dissabte de Petits Camaleons. FOTO: Carmelo Jiménez


Per la seva banda, Esther Madrona, tinent d'alcaldia de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha destacat el vincle entre Petits Camaleons i el municipi: "Un any més hem consolidat les sinergies entre Petits Camaleons i Sant Cugat en un binomi altament inseparable, i això és en part gràcies a la voluntat municipal de vincular aquest festival amb el municipi. Hem de seguir treballant per fer un festival més immersiu amb Sant Cugat i el concert inaugural obert a la ciutadania o l'escenari de La PUA en són bones eines".

Cercavila musical amb l'Always Drinking Marching Band. FOTO: Bernat Millet.


Finalment, Albert Puig ha assenyalat que la intenció és seguir celebrant el festival en el municipi i ha assegurat estar treballant en la 12a edició: "En la pròxima edició trobarem molta música del país, i és que és el que reclama el públic, però també moltes sorpreses. El nostre objectiu és incloure diferents alternatives artístiques perquè tothom pugui escollir, descobrir i experimentar".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem