Petits! Grans! Llibres! surt de Sant Cugat

S'estrena edició del Festival a Amposta

L'Institut de la infància, entitat que organitza el Festival Petits! Grans! Llibres!, està d'enhorabona, ja que explora nous territoris per poder celebrar l'esdeveniment. Aquest festival, que porta 8 edicions a Sant Cugat, surt de la seva ciutat i arriba a Amposta. D'aquesta manera, s'inaugura un nou format que permetrà que nous infants coneguin i puguin aprendre sobre el que el Festival els ensenya.

L'esdeveniment organitza una Jornada de Literatura Infantil,el dia 29 de setembre, a la plaça del Castell que es transformarà en un espai acollidor on les famílies podran gaudir de la selecció dels millors àlbums il·lustrats, contes i propostes vinculades a aquests llibres que conviden a fer que els nens puguin experimentar, pensar i els ajudin a créixer.

A més a més, a la jornada informativa assistirà el reconegut mestre i autor Jaume Centelles, per a què mestres, bibliotecaris i adults interessats en la matèria, puguin gaudir-ne.

El festival és gratuït, si més no, la jornada de literatura té un preu simbòlic de 5 €. D'aquesta manera l'Ajuntament d'Amposta apropa al territori l'experiència de l'Institut de la infància.

 
Comentaris

Destaquem