El Primavera Life Lied Festival aterra per primer cop a Sant Cugat

El municipi celebrarà per primera vegada el Primavera Life Lied Festival, un festival que acollirà diferents activitats relacionades amb la formació i el suport a nous talents

Sant Cugat serà l'escenari del Primavera Life Lied Festival, un festival de música per retre homenatge a la cantant d'òpera Victòria de los Ángeles, entre el dissabte 1 de maig i el dissabte 3 de juliol. Així doncs, la formació i el suport a nous talents seran el fil conductor d'aquest festival, un festival que es va inaugurar el 2020 per la Fundació Victoria de los Ángeles i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Amb això, el Recital de Lied: duets de l'Académie de l'Abbaye de Royaumont serà l'acte inaugural d'aquest festival en el municipi, un acte que se celebrarà al Claustre del Monestir, el dissabte 1 de maig a les 12:30h, Claustre del Monestir, i en el qual hi haurà 2 duets: Elena Harsányi (soprano) & Toni Ming Geiger (piano) i Victorie Bunel (mezzosoprano) & Gaspard Dehaene (piano).

Aquesta obertura acostarà a la ciutadania joves talents de la prestigiosa acadèmia parisenca que interpretaran cançons de Gabriel Fauré, Claude Debussy, Franz Schubert, Richard Strauss, Reynaldo Hahn, entre d'altres.

D'altra banda, entre el dimecres 12 de maig i el divendres 14, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà una masterclass de la cançó catalana i espanyola de la mà de David Alegret (tenor) i Rubén Fernández Aguirre (piano), la qual tindrà un recital final el dissabte 15 de maig, a les 12 hores.

Finalment, el Recital de Lied, a càrrec dels alumnes Màster de Lied de l'ESMUC, serà l'acte de cloenda del Primavera Life Lied Festival, un acte que se celebrarà el dissabte 3 de juliol a Claustre del Monestir, a partir de les 21 hores.

 
 
Comentaris

Destaquem