El PunKugat escalfa motors per gaudir de la música

Set grups de punk tocaran fins a la una de la matinada

El festival de música PunKugat torna dissabte 14 de maig a partir de les 17:30 h al parc de can Vernet. Serà un seguit de concerts de Fetus, Kasparrata, Brux, Splinters, Againsters, Les Buch i Bomber.

Es tracta d'un festival autogestionat pels veïns, que té entrada gratuïta i es finança amb els ingressos de la barra, dels frànkfurt i del marxandatge. A les xarxes socials l'organització vol remarcar que, en no ser una empresa, no tenen datàfon i s'ha de pagar en efectiu.

Hi estan convidades també diverses entitats, entre les que es troba les santcugatenques 8 Mil Motius, que ja tenen data de judici al gener de 2023 i muntaran un espai amb marxandatge per finançar la seva causa.

La festa acabarà a la una de la matinada i Ignasi Bea, un dels organitzadors, té bones expectatives: "La primera vegada era de prova i van venir unes 400 persones. Aquest cop tenim més grups, una barra més gran i creiem que vindrà gent d'altres pobles".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem