A punt per a la presentació de 'El futur del català depèn de tu', de Carme Junyent

L'Ateneu santcugatenc serà escenari de la presentació del llibre de la lingüista Carme Junyent, que també es podrà seguir online

El futur del català depèn de tu. Així es titula el llibre de la lingüista i Doctora de la UB, Carme Junyent, que es presenta a Sant Cugat el dijous, 25 de març, a partir de les 19.30 h. La presentació, organitzada per Òmnium Cultural Sant Cugat i l'Ateneu Santcugatenc es fa, precisament, a la seu de l'Ateneu, i compta amb la col·laboració del TOT Sant Cugat. Tot plegat en un acte conduït per Francesc Salvador, catedràtic de Psicologia Experimental de la UB i membre de la Junta d’Òmnium.

 

L'aforament per poder veure la presentació presencialment és limitat, i cal inscriure's al web de l'Ateneu Santcugatenc. D'altra banda, l'acte es podrà seguir en directe al Canal de YouTube de l'entitat.

El llibre

El futur del català depèn de tu, és un recull de reflexions i arguments de Carme Junyent sobre la necessitat d'una actitud compromesa dels parlants i convivents perquè el català pervisqui!

 
Comentaris

Destaquem