A punt per a la reobertura dels Cinemes Sant Cugat

Cinemes Sant Cugat torna a obrir portes, amb un 50% de l'aforament

Els Cinemes Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per reobrir, en el marc de la desescalada de la segona onada de la pandèmia. Així, el divendres 27 de novembre, els cinemes tornen a obrir, amb un 50% de l'aforament.

Més info: Els diferents serveis i equipaments municipals que reobren en el marc de la desescalada

 

Més info: El Teatre-Auditori reobre amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones

La reobertura es farà amb noves estrenes i amb pel·lícules que no van poder ser projectades durant el tancament. Algunes de les pel·lícules amb les que es reobriran els Cinemes Sant Cugat són la producció catalana de Cesc Gay Sentimental, la comèdia espanyola Ni de coña i la cinta francesa Iré donde tu vayas.

Es reprenen els cicles i festivals

Amb la reobertura també tornen a la ciutat els cicles i festivals de cinema organitzats per l’Ajuntament. A més, aquest desembre ve especialment carregat de propostes interessants que van des del cinema d’autor fins l’animació en català, passant pel millor cinema català d’estrena que prepara el terreny pels Premis Gaudí.

Les quatre pel·lícules del Cicle de Cinema d’autor que no es van poder projectar durant el tancament es reprogramaran a partir del dijous 14 de gener de 2021, data en la qual començarà el nou cicle. 

 
Comentaris

Destaquem