Quatre tallers se sumen a la Nit de l'Art 2012

Esfera d'Art, El Taller, Pou d'Art i Dterra organitzen diferents activitats la nit del 26 de maig

Durant la celebració de la 13a Nit de l'Art a Sant Cugat, el dissabte 26 de maig, els Tallers d'Art de Sant Cugat han organitzat diferents activitats per trobar-se amb el públic, animant els santcugatencs i santcugatenques a apropar-se a l'espai real del taller. D'aquesta manera volen donar a conèixer les característiques i propostes de cada taller d'una manera divertida, directa i propera.

Els tallers que participen d'aquesta iniciativa són Esfera d'Art, Dterra, El Taller de Sant Cugat i Pou d'Art, i ho fan amb les següents propostes.

Esfera d'Art
Tres Diàlegs – Tres Propostes és l'activitat organitzada per Carmen Anzano, que comptarà amb la participació dels artistes Pilar Xercavins, Marta Domingo i Alberto Laporta, a Esfera d'Art. Amb aquesta activitat pretenen establir un diàleg a partir de mostrar el seu treball i les seves inquietuds artístiques amb el públic que ho vulgui conèixer. “Crec que pot ser una manera nova de donar a conèixer el taller Esfera d'Art, presentant obra d'artistes que fan el seu aprenentatge i formació a Sant Cugat”, comenta Anzano.

Dterra
El taller-workshop Dterra proposa una activitat participativa per a tots aquells que vulguin hi assistir. Obriran les portes del seu taller de ceràmica i joieria, on habitualment hi treballen Laura Jener i Roberta Ferreira. Tot plegat, per portar a terme una activitat en la que conviden a la gent a acostar-se directament al món de l'art, posant a la seva disposició els materials, les eines i els seus coneixements per a que tothom pugui experimentar.

El Taller de Sant Cugat
Un taller obert també és la proposta d'El Taller de Sant Cugat, que estarà obert al públic de les 18 a les 24 hores. Un taller que té per objectiu poder mostrar el seu espai i conèixer la seva directora, Dolores Mayorga, qui explicarà les diferents tècniques que es poden treballar.

Pou d'Art
Dibuixa el teu pou és el taller que ofereix Pou d'Art a persones de totes les edats. Tothom qui vulgui participar-hi podrà dibuixar, pintar o construir un pou, i formar part d'un mosaic col·lectiu que es penjarà al centre i estarà exposat tot l'estiu. Pou d'Art estarà obert al públic de 18 a 24 hores.

A més, Pou d'Art i El Taller de Sant Cugat organitzen una activitat conjunta al carrer Balmes, on es podran enganxar papers de colors al carrer per formar un camí que uneixi els dos centres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem