Quim Lloveras presenta el seu llibre sobre l'evolució de Valldoreix a l'EMD

El Valldoreixenc Quim Lloveras presentarà a la sala de plens de l'EMD el llibre 'Valldoreix. Records i converses amb Magdalena Macià'

La Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix acollirà la presentació d'un nou llibre sobre la història de la vila: Valldoreix. Records i converses amb Magdalena Macià, escrit per Quim Lloveras, el pròxim 25 d'octubre, a les 18 h. Un llibre que vol fer un viatge per la història recent de Valldoreix a través dels records i les vivències amb Magdalena Macià (99 anys), l'àvia de l'autor: "La meva àvia té 99 anys, va estiuejar per primera vegada a Valldoreix l’any 1930, quan tenia 10 anys, i des d'aleshores sempre hi ha estat molt vinculada", explica Lloveras.

 

Així, el llibre "reflecteix part de l'evolució de Valldoreix a través de les vivències" de Macià, recollides per l'autor en un seguit d'entrevistes que finalment ha desgranat i ordenat per convertir-les en llibre. Un llibre que vol servir també per "recollir aquesta memòria (la de Macià) i que no desaparegui".

Cal destacar que la presentació forma part dels actes de celebració del centenari de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, que l'avi de Quim Lloveras -l'home de Magdalena Macià- va presidir a finals dels anys 60.

 

 
Comentaris

Destaquem